Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Vælg et flot fuglebur til alle dine fugle

Et fint fuglebur (foto: petworld.dk)

Skønt fuglebur (foto: petworld.dk)

Som fugleejer er man nok klar over, hvor mange typer af fuglebure der findes. Man kan vælge sit fuglebur på baggrund af den fugleart man har, man kan vælge det efter en særlig funktion det skal have eller man kan vælge det efter et bestemt mærke, som man måske har hørt godt om. Er man derimod ikke en erfaren fugleejer, kan det være en stor jungle at gå igennem, når man skal købe sit fuglebur. Derfor er det en god ide at søge hjælp, når man skal på indkøb. Ellers kan man hurtigt komme til at købe noget helt forkert.

Vælg et godt fuglebur til din type fugl

For det første er det vigtigt, at du vælger dit fuglebur efter hvor stor en fugl du har. Men det er også vigtigt, at du vælger dit fuglebur efter den type fugl du har. Nogle fugle har nemlig brug for mere plads end andre, fordi de nyder at flyve omkring. Det er altså ikke altid, at man bare kan vælge fuglebur efter hvor stor en fugl man har. Er du ikke klar over din fugls behov, er det vigtigt at du forhører dig hos en dyrehandler.

Vælg fuglebur efter funktionen

Måske har du også nogle bestemte ønsker til dit fuglebur, og derfor kan du også vælge fuglebur efter dette. Der kan eksempelvis købes et bestemt fuglehus, der kan være inde i fugleburet, og som kan skabe ro for din fugl. Det kan også være at du ønsker at give din fugl et bur, der minder så meget om naturlige omgivelser som overhovedet muligt. Hvis dette er tilfældet, kan man vælge et fuglebur i træ. Det er også muligt at købe fuglebure, der er geniale at have stående bestemte steder. Eksempelvis kan du få et fuglebur med hjul, så du kan flytte på det.

Find for eksempel det helt rigtige fuglebur her

Se mere her:

Papegøjebure skal være stilfulde og nemme at rengøre

Find produkter til dit kæledyr hos en dyrehandel

 

 


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>