Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Underhold din bedste ven med lækkert hundelegetøj

Der er bare ikke noget end det blik, man får, når man giver sin hund en gave. Den bliver overlykkelig og taknemmelig og tonser afsted med sit nye legetøj i fuld firspring. Når vi taler om legetøj til hunden, så er det meget individuelt, hvad den enkelte hund kan lide og har brug for.

Man kan overordnet set dele legetøj til hunden ind i følgende kategorier:

  • Hunde aktivitetslegetøj
  • Hunde latex legetøj
  • Hunde reb og bolde
  • Hunde plys of stof
  • X-stærkt hundelegetøj
  • Vandhundelegetøj

Hvilken type hundelegetøj, du skal kigge efter, afhænger af målet med at købe legetøjet. Har du en hund, der har meget energi og som kræver megen stimulering af sanserne, så vil det være oplagt at kigge efter noget aktivitetslejetøj. Dette kan også anvendes til hundetræning. En meget populær type af aktivitetslegetøj til hunden er forskellige ting, man kan gemme godbidder indeni. Det er rigtig godt til tidsfordriv, eksempelvis når hunden er alene hjemme mens du er på arbejde.

I stedet for at ligge og kede sig hele dagen eller gå om bord i diverse sko og stiletter, så kan den altså få en masse tid til at gå med at få godbidder ud af sådan et stykke legetøj. De findes i mange forskellige størrelser, typer, designs og materialer. Det kan være en god idé at have flere til at skifte med, så hunden føler, at der sker noget nyt hele tiden.

Legetøj til hunde i latex er en af storfavoritterne hos de firbenede. En klassiker er grisen eller hønen, der siger pivelyde, når hunden trykker på den eller bider i den. De synes, at det er skideskægt, at de kan få legetøjet til at sige lyde, og de fanger hurtigt taktikken.

Reb og bolde er endnu en af de gode typer af legetøj til hunden, der har masser af energi. Ved at spille bold med din hund eller lege tovtrækning med den, føler den, at i leger sammen og hygger sammen. Hunden får opmærksomhed og er i centrum – lige noget, den kan bruge!

Hunde legetøj i plys og stof, såsom bamser er for mange hunde en dejlig tryghedsting. De kan godt lide at ligge og putte med deres yndlingsbamse, hvorimod andre hunde elsker at flænse den i atomer. Det er meget individuelt, men bamser skaber helt sikkert glæde hos din bedste ven.

Ekstra stærkt hundelegetøj er en nødvendighed hos en del hunde, der bare er lidt hårdere ved deres legetøj. Det gælder især de helt store hunde, der har mange kræfter i kæben og nemt tygger deres legetøj i stykker. Intet hundelegetøj holder uendeligt, men det ekstra stærke hundelegetøj holder længere end det almindelige legetøj til hunde.

Skal du til stranden, så prøv at tage noget vandlegetøj med. Man kan få mange sjove ting, der kan flyde i vandet. Man kaster det simpelthen bare ud, og så svømmer hunden ud efter det. Dette r rigtigt sundt for hundens muskler og led.

Sådan udvælger du legetøj til hunden

Opskriften på det perfekte legetøj til hunden må således være, at du afstemmer, om der er et træningsmæssigt formål med legetøjet, eller om det bare er hygge eller aktivering. Når du har afgrænset kategorien, så vælg noget, som din hund vil finde interesse for.


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>