Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Skab hensigtsmæssige rammer for din kat med katte mad

Alt til dine dyr! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Et dyr skal ikke rende rundt med allergi (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Der kan være mange gode årsager til, at man vælger at byde en kat velkommen i sin familie. Det kan eksempelvis være fordi, at man ønsker at have et kæledyr i familien. Det kan eksempelvis være fordi, at man har forelsket sig i en bestemt katterace. Det kan eksempelvis være fordi, at man selv altid har haft en kat i sin egen familie, da man voksede op som barn. Der er mange forskellige årsager til, at vi vælger at byde en kat velkommen i vores familie. Men typisk er det jo fordi, at vi føler at katten giver os glæde. Og når vi så byder en kat velkommen i vores familie, skal vi naturligvis forsøge at skabe nogle gode samt hensigtsmæssige rammer for katten. Og det kan vi blandt andet gøre ved, at sørge for at den får noget godt katte mad. Katte mad er det mad, som katten skal leve af og det må derfor være fyldt med de rigtige vitaminer og mineraler.

Find katte mad om har en ernæringsmæssig høj værdi

Når vi skal finde det rigtige katte mad, skal vi finde det mad som har en ernæringsmæssig høj værdi for vores kat. Det vil altså sige, at der skal være den rigtige sammensætning af proteiner, fedt og kulhydrater. Og sidst men ikke mindst, de rigtige vitaminer og mineraler. Hvis din kats katte mad indeholder disse ingredienser, er du med til at skabe gode rammer for din kat. Og så er der større sandsynlighed for, at din kat kommer til at leve i et sundt og afbalanceret liv. Hvis man er lidt i tvivl om, hvilket katte mad man så rent faktisk skal vælge, kan man naturligvis få råd og vejledning hertil. Du kan eksempelvis starte med, at forhøre dig hos din dyrlæge. Her kan du med garanti få hjælp til, at vælge den korrekte katte mad til din kat. Du kan også vælge, at forhøre dig hos din lokale dyrehandler. Her kan du også få hjælp til, at finde ud af hvilket katte mad du skal vælge til din kat. Hvis du bruger lidt ekstra tid på, at finde det helt rigtige katte mad, er du med til at skabe gode rammer for din kat. Og det vil din kat takke dig for i fremtiden.

Se et stort udvalg af katte mad her

Se mere her:

Lær hvad diarre hos en hund kan skyldes og hvad du gør

Dyrebutikken – en verden i dyre højde


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>