Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Sådan er det muligt at hjælpe allergi hunde.

Allergi foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Allergi foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Hunde kan ligesom mennesker blive ramt af allergi, og det har ikke mindre gener og irritationer, end det har hos mennesker. Derfor er det også vigtigt, at en hund med allergi får hjælp, men her er der desværre nogle hundeejere, der ikke ved hvad de skal gøre.

Hjælp din hund ved at opdage dens allergi

Først og fremmest er den største hjælp, som man kan give sin hund, at man sørger for at spotte hundens allergi. Det virker måske for simpelt til at kunne være et problem, men ikke desto mindre er der mange hundeejere, der ikke er opmærksomme på, at hunde kan have allergi. Dette betyder, at hunde ofte kommer til at gå rundt med deres allergi og lide for sig selv, uden at få hjælp. Som hundeejer skal man derfor ikke bare give sin hund god mad og daglige gåture, men man skal også holde øje med dens adfærd. Hunde allergi viser sig nemlig ofte gennem hundes adfærd, hvor de bliver mere irriterede og urolige, når de har allergi.

Kig efter nogle konkrete ting, for at opdage en hunds allergi

Men i modsætning til hvad mange tror, er det langt fra umuligt, at opdage at en hund har allergi. Det kræver dog en vis portion opmærksomhed fra hundens ejer. Det er ofte hundens ejer, der har lettest ved at opdage, at hunden har allergi. Dette skyldes som sagt, at allergi ofte medfører store ændringer i hundens vaner og adfærd, og kender man ikke hundens normale adfærd, kan man have svært ved at spotte ændringer. Når man har opdaget hundens allergi og fået afklaret, hvilken type allergi der er tale om, kan man hjælpe hunden på forskellige måder. Her kan man blandt andet udskifte det foder, som den har været vant til at blive fodret med, med mere allergivenligt foder.

Hør mere om hvordan man kan hjælpe allergi hunde på petworld-vet.dk.

 

Klik videre herind:

Tæger på hunde: Hjælp dem af med pestilensen

Anti gø halsbånd – en bedre oplevelse


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>