Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Papegøjebure skal være stilfulde og nemme at rengøre

Et fint fuglebur (foto: petworld.dk)

Et fint papegøjebur(foto: petworld.dk)

En papegøje er et hyggeligt dyr at have i sit hjem. De er nogle utroligt flotte fugle, som kan tilføre lidt stil til ethvert rum, og så er de sociale væsner, som kan lide at sludre. Til et majestætisk et dyr som papegøjen er det selvfølgelig vigtigt at vælge det rigtige bur, som både kan danne de rette stilfulde rammer til så smukt et dyr og samtidig være praktisk, når man skal gøre rent.

Flotte papegøjebure gør ethvert hjem smukkere

Det perfekte papegøjebur har den rigtige størrelse til den eller de papegøjer, du ønsker at have. Samtidig skal det helst være udført i en stil, der passer ind i dit hjem. Man kan få papegøjebure i mange forskellige former, så det er blot med at vælge et bur, der komplimenterer dit hjem så godt som muligt. Ofte kan man få papegøjebure, der skal stå selv, eller man kan få et bur, der passer perfekt til et møbel, du allerede har. Det er bare vigtigt at tænke på omgivelserne, når man køber et papegøjebur, så fuglen ikke udsættes for direkte træk eller har en stressfyldt placering tæt på en dør.

Papegøjebure skal være nemme at rengøre

En meget vigtig del af ethvert papegøjebur er en bund, der let kan rengøres. Papegøjer sviner en del, både når de spiser, og når de klatter. Derfor er det smart med en bund, der kan tages ud og rengøres grundigt. Gode papegøjebure er bure med en bund i plastik eller galvaniseret stål, som let kan vaskes, så man er sikker på at få buret gjort ordentlig rent. Med denne type bund er rengøringen af papegøjebure intet problem, og man kan som ejer være sikker på, at der ikke kommer generende lugte fra fuglen. Opfylder et bur de ovenstående krav, kan du være sikker på, at du får masser af glæde af dine nye fugle.

Se et udvalg af papegøjebure her

Se mere her:

Få professionel hjælp og find de helt rette produkter i en kvalificeret dyrehandel

Dyrebutikken – en verden i dyre højde


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>