Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Loppehalsbånd kat – fordi din kat er dit ansvar

Et fint halsbånd (foto: petworld.dk)

Kom af med lopperne (foto: petworld.dk)

Der er i dag rigtig mange som vælger at få sig et kæledyr. Her er katten rigtig populær. Katten er sød, men også selvstændig og på den måde, passer den rigtig godt ind i mange menneskers hverdag. Selvom en kat er selvstændig, så er det til en hvis grad, fordi der er nogle punkter, hvor man som ejer alligevel bliver nødt til at træde i karakter og handle. Det er sådan, at lige som alle andre dyr med pels, så er man i meget høj risiko for at få lopper. Lopperne elsker at leve og gemme sig i den lune pels, hvor den kan bide og ernære sig at diverse ting i pelsen og ikke mindst også blod. Selvom loppen har det godt, så er det meget generende for katten at være angrebet af lopper. Det klør rigtig meget. Som ejer har man ansvaret for, at ens kat har det godt og ikke er syg. Derfor er en loppehalsbånd et rigtig godt initiativ, som man bør overveje til sin kat, når man er katteejer. Med et loppehalsbånd får man et lille halsbånd, som passer til en kats hals, og den vil derfor ikke gnave eller værre. Den sidder helt godt på katten, og den vil være med til at holde lopperne væk fra kattens pels, og hermed får man en langt mere glad kat.

Et loppehalsbånd gør også mennesker loppefrie

En anden ting, som man også bør forholde sig til, er at når en kat får lopper, så kan det også være meget generende for mennesker. Selvom at lopperne ikke direkte kan leve på menneskers hud, så kan de sagtens hoppe over på vores varme hud og bide. Derfor er det også en rigtig god idé med et loppehalsbånd, hvis man fortsat vil have muligheden for at ae sin kat uden at få kløende loppebid.

Få fat i et loppehalsbånd kat lige hér

Se mere her:

Capstar Vet får nemt og hurtigt lopperne væk fra din kat

Tæger på hunde: Hjælp dem af med pestilensen


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>