Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Læs hvordan du giver din hund mere frihed med en hundelem

Anskaf en lem til dine kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Din hund vil elske en hundelem!  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Giv din hund mere frihed

En hundelem er en god og nem måde at give din hund lidt mere frihed. Hundelemmen giver din hund mulighed for at gå ind og ud, som den selv har lyst til, uden du hele tiden skal være tilstede. Der kan være mange gode grunde til at have en hundelem. Nogle vælger eksempelvis at lade deres hund gå ude i en hundegård, når hunden er alene hjemme i løbet har dagen. Her kan det være helt oplagt at installere en hundelem. Man kan vælge at indsætte en hundelem ind til et hundehus eller måske til garagen. Så vil din hund have mulighed for at søge ly, når den har brug for det. Der kan også være mange andre situationer, hvor det kan være praktisk at have en hundelem. Det giver uden tvivl både dig og din hund en større frihed. Du kan vælge at få en hundelem, der giver din hund adgang til jeres have. Så kan hunden selv gå ind og ud, som den har brug for det. I starten vil det kræve lidt tilvænning for din hund. Det er derfor en rigtig god idé, at du i starten trænger lidt med din hund, så den bliver tryg ved at bruge hundelemmen. Hunden skal første lære at forstå konceptet og der efter skal den lære, at det ikke er farligt at skubbe til lemmen og gå igennem. Brug derfor lidt tid på at vænne din hunde til hundelemmen stille og roligt.

Når du skal vælge den rigtige hundelem, så fås de i mange forskellige udgaver. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rigtig størrelse. Er hundelemmen for lille, kan hunden ikke komme ud og er hundelemmen for stor, så kan nogle hunde have problemer med at åbne lemmen eller ligefrem blive bange for den. Derfor er størrelsen vigtig. Du skal også være opmærksom på, at den hundelem du vælger, skal passe til den dør, du ønsker at installere hundelemmen i. Vær derfor opmærksom på, om de to ting passer sammen inden du køber hundelemmen. Der er mange forskellige typer, så der er helt sikkert også en, der passer til din hund og din dør.

Du kan se det store udvalg af hundelemme her

Se mere tilbehør til hund her:

Læs om det lovpligtige hundehalsbånd med navn

Tæger på hunde: Hjælp dem af med pestilensen


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>