Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Læs her, hvis du mangler nye produkter fra Furminator

Et sæt fra furminator (foto: petworld.dk)

Et sæt fra furminator (foto: petworld.dk)

Dit dyr får styr på sin pels med Furminator

Der er mange forskellige måder, at få kontrol over den uregerlige pels, som dit dyr kan have. Furminator har flere børster, med det formål at få dit dyrs pels til at se skinnende og pænt ud. Der er en type børste fra Furminator , der kan reducere dit dyrs fældning med op til 90%. Det gør den ved at børsten fjerne underulden og de løse hår, som kan findes i hundens pels. Det gør den uden at ødelægge dækhårene, som er håret der beskytter dit dyr. Du vil få et dyr med glattere og blankere pels. En børste fra Furminator kan benyttes til dyr med lang og kort pels. Der findes tre forskellige udgaver af Furminator børsten – small, medium og large. Forskellen på disse tre udgaver er skærebredden på bladet. Større dyr eller dyr med mere pels, har brug for en større skærebredde, så man bedre kan få styr på de lange og irriterende hår. Der er mange gener ved dyr som fælder meget eller har lange hår. Det kan være at man hele tiden har hår på tøjet eller i sofaen. Det kan også være, at man har gæster, som ikke kan tåle bestemte dyrehår, og derved aldrig kan komme på besøg. Dette kan gøres noget ved, hvis man får styr på dyrets pels med Furminator.

Andre produkter i samme kategori

Der findes også flere andre produkter fra Furminator, som kan hjælpe dit dyr med at holde styr på pelsen. Ved at investere i tørshampoo, mindsker man fældning hos dyret. Det løsner underpelsen under badning, og på den måde får man mere kontrol og de hår man skal rede efter badet. Derudover får man også bugt med dyrets lugt og efterlader en frisk duft, som gør det rart for både dyret og ejeren.

Call to action

Kig efter udvalget af produkter fra Furminator, for at finde rette til dit dyrs pels

Se mere her:

Læs hvordan du giver din hund mere frihed med en hundelem

Læs om det lovpligtige hundehalsbånd med navn


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>