Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Lær hvad diarre hos en hund kan skyldes og hvad du gør

Allergi foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Ordentligt foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Hunde kan få diarre ligesom mennesker kan få diarre. Når din hund får diarre, så er det imidlertid vigtigt, at du er opmærksom på, hvad det kan skyldes og hvor længe diarreen varer. Diarre kan både være ganske harmløst, men også en reelt sundhedsrisiko og diarre kan i værste fald koste livet hos en hund, fordi den bliver så afkræftet. Men inden du fare ned i din lokale hundebutik, så læs lige med her, så du ikke kommer til at give din hund unødvendige diarre produkter!

Diarre kan både skyldes harmløse ting så som græs eller noget mad, som den ikke har så godt af. Det kan omvendt også skyldes madforgiftning, og det er faktisk noget mange hunde får, fordi de ikke kan klare så mange typer mad.

Diarre hos din hund kan skyldes harmløst mad

Hunde får diarre ligesom mennesker, og kan også få det af uvæsenlige ting. Er din hunds lort lidt blød som diarre, så kan det altså bare være, at den har fået for meget fedt eller fordi, den har spist noget græs eller andet, som dens mave ikke lige kunne tåle.

Har din hund kun diarre én dag, så bør du ikke være bekymret. Det er værre, hvis diarreen fortsætter således, den har diarre i mange dage. Hold øje med det og være opmærksom på, om der er noget i diarren. Eksempelvis orm eller blod. Dette skal nemlig behandles hos en dyrelæge.

En hund med diarre kan have fået madforgiftning

Hunde kan ikke tåle særlig meget andet end hundefoder. Giv derfor aldrig din hund madrester fra dit køleskab. Det er ikke godt for dens mave. Der er også en lang række ting så som citron og chokolade, som er  usundt for den og som den kan blive meget syg af.

Lær mere om hunde med diarre og se, hvad du kan gøre ved det her

Se mere her:

Vær opmærksom på, om din kat kan have allergiOplev

kvalitet og variation med en Flexi hundesnor

 


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>