Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Kom lopperne til livs med et loppehalsbånd til katte

Et fint halsbånd (foto: petworld.dk)

Kom af med lopper med et loppehalsbånd (foto: petworld.dk)

Alle hader lopper. De små blodsugende parasitter er alle katteejeres største mareridt. For når katten først har fået lopper, så er det en lang proces at komme af med dem, da lopperne let kan efterlade både æg og pupper på katten. Derfor handler det om at komme af med lopperne så hurtigt som muligt og herefter forebygge mod nye loppeangreb.

Her er et loppehalsbånd til din kat den nemmeste og billigste løsning. Et loppehalsbånd koster ikke mere end lidt over 100 kroner og sættes blot på kattens hals som alle andre halsbånd. Det fungerer ved at udsende en sødlig citrus duft, som skræmmer og frastøder lopper. Halsbåndet er effektfuldt, så længe duften er der. Det er ikke usundt for din kat at have loppehalsbåndet på, da duften er fremstillet af naturlige æteriske olier.

Ikke nok med at halsbåndet virker imod lopper, så reducerer det også flåtbid, som katte også let kan udsættes for. Derfor er et loppehalsbånd til din kat en god måde at undgå både lopper og flåter.

Loppemidler kan ikke returneres eller byttes

Inden du går ud og køber et loppehalsbånd, så er det en god idé at tale med dyrelægen, for at finde ud af om det er det rette loppemiddel din kat. Det er nemlig sådan med alle loppemidler, at de hverken kan byttes eller returneres, da loppemidler går ind under loven af salg af lægemidler, som betyder, at det skal destrueres, hvis det sendes retur.

Tag derfor en snak med din dyrelæge, inden du køber et loppemiddel til din kat. Det er nemlig super ærgerligt at skulle smide et produkt ud, som ikke fejler noget, og det er irriterende for dig at skulle bruge penge på et nyt produkt.

Hvis du vil vide mere om et loppehalsbånd til din kat, så klik her

Se flere loppemidler her:

Capstar Vet får nemt og hurtigt lopperne væk fra din kat

Loppehalsbånd kat – fordi din kat er dit ansvar


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>