Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Køb kvalitetsfoder fra Royal Canin

Pas på, hvilken foder du giver din kat, hvis den har allergi (foto: petworld-vet)

Royal Canin svigter aldrig (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Royal Canin har mere end 40 års erfaring i at producere kvalitetsfoder til både katte og hunde. Dette mærke er da også et af de mest populær inden for foderverdenen, og det er der rigtig god grund til. Man kan nemlig få et fremragende udvalg af foder fra Royal Canin, og det er blot op til en selv at kigge sortimentet igennem.

Find det rigtige Royal Canin produkt til dit kæledyr

Der er et enormt udvalg af forskellige typer af foder fra Royal Canin. Uanset om du har en hund eller en kat, er der hjælp at hente i ernæringen, og med foder fra Royal Canin er man godt på vej til at give ens kæledyr de bedste betingelser for at have et godt liv. Man kan få specialfoder med fokus på ernæring til dyr med større eller mindre skavanker, og det er uanset om der er tale om slidte led hos en gammel hund eller en ung kat med hjerte- og nyreproblemer. Der er altid et godt foder, som kan hjælpe med at forbedre livet for din kat eller hund, og det er bare med at se udvalget igennem og finde en løsning, der virker for dit dyr.

Royal Canin er din garanti for de bedste fødevarer og produktionsmetoder

De mange års erfaring med foderproduktion gør, at Royal Canin har helt styr på, hvilke fødevarer, der er bedst at bruge som basis for foder til katte og hunde. Du kan derfor være helt sikker på, at dit kæledyr får den optimale ernæring, når du køber Royal Canin. Udover de høje standarder til produktionen, tilbyder Royal Canin også et medlemskab i deres klub for opdrættere, hvilket giver en række fordele og gør, at du kan forbedre din viden til ernæring til hunde og katte. Med andre ord deler Royal Canin altså ud af deres viden, hvilket er en rigtig god ting, når man er dyreelsker.

Find foder fra Royal Canin her

Se flere gode tilbud på foder her:

Dyrebutikken – en verden i dyre højde

Vær opmærksom på, om din kat kan have allergi


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>