Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Køb foder til hunde og katte udviklet af dyrlæger fra Hills

Pas på, hvilken foder du giver din kat, hvis den har allergi (foto: petworld-vet)

Pas på, hvilken foder du giver din kat, hvis den har allergi (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Markedet for hunde- og kattefoder er stort, og der findes et hav af forskellige varianter. Derfor kan det være svært at finde det helt rigtige foder til din hund eller kat. Hvis du ønsker foder, som er udviklet af internationale dyrlæger og forskere, er foder fra Hills et oplagt valg.

 

Foder fra Hills

Katte og hunde er alle forskellige, og derfor har de forskellige behov. Derfor kan du få mange forskellige varianter og typer af foder fra Hills, så du kan vælge lige præcis den variant, som passer bedst til din hund eller kat. Du kan eksempelvis få foder, der er specielt udviklet til hundehvalpe eller kattekillinger, og du kan også få foder, der er lavet til ældre hunde og katte. Der findes også varianter, der er lavet til at styrke din hund eller kats fordøjelse. I fodersortimentet fra Hills er det nemt at finde en variant, som passer til dit kæledyrs individuelle behov.

 

Foderet fra Hills er lavet til din hund eller kats individuelle behov og er udviklet af internationale dyrelæge og forskere, hvilket sikrer en meget høj kvalitet.

 

Spørg din dyrehandler til råds

Hills fodersortiment er meget stort, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvilken variant, der er den helt rigtige for din hund eller kat. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din dyrehandler eller forhandler til råds. De har et stort kendskab til de forskellige produkter fra Hills og kan derfor hjælpe dig med at finde den variant, som er den helt rigtige for din hund eller kat.

 

Find det bedste du kan købe produkter fra Hills på hjemmesiden.

 

Læs også:

Oplev kvalitet og variation med en Flexi hundesnor

Vær opmærksom på, om din kat kan have allergi


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>