Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Husk at give din hund hundetegn på, ellers…

Husk det obligatoriske hundetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

Det er vigtigt din hund får et hundetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

Din hund skal have hundetegn på. He-le tiden! Det siger hundeloven nemlig. Det betyder, at din hund altid skal et skilt om halsen, som fortæller, hvor den bor, og hvem der ejer den. Ellers kan I risikere en bøde. I samme ombæring er det også en god idé at få skrevet jeres telefonnummer ind på hundeskiltet også, så I er sikre på, at man kan få fat på jer, hvis hunden skulle løbe væk.

Det er også langt det bedste for hunden, for på den måde vil den altid blive leveret hjem igen, hvor den er tryg.

Et hundetegn behøver ikke være kedeligt

Men bare fordi at den skal have hundetegn på, behøver det ikke at være kedeligt for hverken den eller jer som ejere. Der findes rigtig, rigtig mange forskellige hundetegn og ikke mindst halsbånd, som tegnet skal sidde i.

For jeres – som ejere – fornøjelse kan man få et hundetegn i alle regnbuens farver, hvis man har lyst. Så hvis I synes, jeres hund kan bære et fint lille lyserødt skilt, så kan den få det. Eller hvis den hellere skal have et mere vildt skilt, kan den få et i guld.

Det samme gælder formen. Der er både hjerter, kødben – ja, nærmest lige hvad hjertet kan begære.

Udover det skal I også tænke på, hvilken hun jeres hund rent faktisk. Er den meget aktiv, skal hundetegnet også være noget som kan holde til lidt af hvert. Eksempelvis er messing godt, hvis jeres hund er en rigtig vandhund.

Samtidig findes der også forskellige halsbånd, og det kommer helt an på, hvilken hund I har, hvilket halsbånd I skal købe. Er det en vild og meget aktiv hund, skal det være noget slidstærk materiale, som ikke irriterer. Er det derimod en lidt doven hund, er det ikke noget, I behøver tænke så meget på.

Se udvalget af hundetegn og meget andet til jeres hund lige her

Se flere tilbud på hundetegn her:

Dette skal du skrive på dit hundetegn

Sådan lever dit hundetegn op til lovgivningen


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>