Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Hunde med allergi er som hunde i fangenskab

Alt til dine dyr! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Dyr med allergi er ikke et veltilpas dyr (foto: petworld-vet.dk)

Vi kan nok alle sammen sætte os ind i, hvordan det er at have allergi. Og uanset om det er en hund eller et menneske, der lider af allergi, vil det være enormt generende. Lige præcis hunde bliver nemlig hårdt ramt, når de får allergi, og rent faktisk er det hårdere ved hundene end mange lige tror. En af grundene til at det er så generende for hunde, når de lider af allergi, er den manglende mulighed for at klø sig, hvis de har et sted der irriterer. Men en stor del af problemet kan også findes i, at de ofte går med allergien i lang tid. Når de gør dette, skyldes det at dens ejer kan have enormt svært ved at opdage allergien. Derfor skal man holde godt øje som hundeejer.

Få hunde med allergi ud af deres fangenskab

Man kan sammenligne den situation en hund med allergi befinder sig i, med det at være i fangenskab. Her kan den ikke selv bestemme hvornår problemet skal løses, og det kan være svært at se en ende på det. Derfor vil den hurtigt miste livsglæden og hunden vil ikke være den samme hund, som den plejer at være. Den vil derimod holde sig mere for sig selv.

Opdag hunde med allergi

Hundeejere vil altid gøre alt for deres bedste ven, men hvis man ikke kender til problemet, kan det være svært at hjælpe. Derfor skal man huske at opsøge viden om, hvilke ting man skal holde øje med hos sin hund. Dette er ikke noget der tager meget tid, hvis man bare sørger for at gøre det et par gange om ugen. Det kan eksempelvis være noget så simpelt, som at tjekke sin hunds pels godt igennem for sår.

Find gode råd til at hjælpe dine hunde med allergi her

Læs mere om allergi her:

Sådan ser symptomerne på katteallergi ud

Allergifoder til hunde kan være svaret på den dumme kløe


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>