Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Hjælp dine hunde med allergi hund medicin

Allergi foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Hjælp din hund af med allergi (foto: petworld-vet.dk)

Når man er hundeejer, har man sikret sig en bedste ven, som altid vil være der for en. Uanset om man bliver sur på den eller bare er i dårligt humør, vil den altid kunne få en i godt humør. Men når man har en hund, har man også forpligtet sig til at passe på den, og tage ansvar for at den har det godt. Dette glemmer nogle hundeejere desværre at gøre ind i mellem. Bliver hunden eksempelvis syg ignorerer de problemet, og så håber de bare på at det går væk af sig selv. Måske køber de heller ikke det rigtige foder til hunden.

En hund med allergi uden allergi medicin lider

Når en hund har allergi, vil den have forskellige former for gener. Allergien vil kunne vise sig i forskellige grader, lige fra milde gener til gener, der umuliggør et almindeligt liv. Har hunden alvorlige gener som følge af dens allergi, vil den eksempelvis ikke kunne falde til ro. Derfor vil den meget af tiden holde sig for sig selv. Derfor skal man som dens bedste ven, ikke kun være der for den i gode tider, men også hjælpe den, når den virkelig har brug for en.

Hav råd til allergi hunde medicin

Desværre forholder det sig langt fra altid sådan, selvom hundens ejer gerne vil være der for den. Når man taler om at tage ansvar for sin hund, handler det nemlig ikke kun om intentioner. Det handler også om at være realistisk. Hvis man vil være en ansvarlig hundeejer, skal man have den rette økonomi, for har man i princippet ikke råd til at have hund, vil man formentlig spare på områder som medicin og foder. Og dette går ud over hundens helbred, hvilket den på ingen måde har fortjent.

Find den rigtige allergi hund medicin hos petworld-vet.dk.

Se også her hvordan du kan hjælpe din hund med allergi:

Hunde med allergi er som hunde i fangenskab

Allergifoder til hunde kan være svaret på den dumme kløe

 


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>