Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Forkæl din hund eller kat med foder fra danske Kingsmoor

Alt til dine dyr! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Alt til dine dyr! (foto: lavprisdyrehandel.dk)

For at give din hund eller kat et langt og sundt liv er det vigtigt at give dem god og velsmagende foder. Det kunne for eksempel være foder fra danske Kingsmoor. De laver sund og velsmagende foder, som er udvikler af fagfolk og specialister.

 

En serie af kornfri produkter

I sortimentet fra Kingsmoor finder du blandt andet en kornfri serie. Her er foderet 100% kornfrit, og foderet indeholder hverken konserveringsmidler eller farvestoffer. Derudover er der i alle Kingsmoors produkter tilsat urter. Det giver både en god smag og tilfører vitaminer til foderet, og desuden vokser de fleste af urterne i den danske natur. Og derudover giver de friske urter en skøn duft, som hverken din hund eller kat kan stå for.  På den måde kan du give din hund eller kat velsmagende og sund mad, og du kan også give dem kornfri foder, hvis det er det, du ønsker.

 

Få gode råd af din dyrehandler

Der findes mange forskellige fodertyper til både hunde og katte på markedet. Derfor kan det være svært at vurdere, hvilken type foder der er det rigtige for dit kæledyr. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid spørge din dyrehandler til råds. Dyrehandlerne har stor erfaring indenfor området, og de kender de forskellige produkter. Derfor kan de altid hjælpe dig med at finde en fodertype, som passer godt til din hund eller kat. Du kan spørge din fysiske dyrehandler til råds, og bruger du en dyrehandler på nettet, kan du ofte kontakte dem på mail eller telefon for at få gode råd.

 

Klik her for at købe foder til hund og kat fra Kingsmoor.

 

Læs også:

Køb foder til hunde og katte udviklet af dyrlæger fra Hills

Find det bedstehundefoder til dine hunde


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>