Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

En hund med tynd mave skal hjælpes omgående

Ziwipeak er ordentligt foder (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kom din syge hund til undsætning (foto: petworld-vet.dk)

Alle hundeejere har formentlig oplevet, at deres hund på et tidspunkt er kommet til at spise noget mens man har været ude at gå tur. Ofte ender dette med, at hunden senere på dagen eller dagen efter får tynd mave. Dette er først og fremmest noget I vil synes er irriterende, fordi I skal rende og tørre op efter jeres hund, og I skal hele tiden holde øje med hvor hunden bevæger sig hen. Men det er vigtigt, at I husker på, at hunden ikke har det godt når den har tynd mave, og den kan ikke altid selv gøre for, at den har fået tynd mave. Derfor skal du med det samme sørge for at hjælpe din hund, så den ikke skal have ondt i maven.

En hund med tynd mave er ikke glad

En af de største grunde til at mennesker elsker at være sammen med hunde, og sørger for at købe en hund til familien, er deres måde altid at være glade på. Det gør alle familiens medlemmer glade, og har man haft en dårlig dag, vil man lynhurtigt blive i godt humør, når man bliver mødt af en glad hund. Men er din hund ramt af tynd mave, vil det slet ikke være den samme hund. Fordi den har så ondt, vil den helst opholde sig for sig selv. Hvis I ønsker at få jeres glade hund tilbage, er det derfor vigtigt at I gør noget ved problemet med det samme.

En hund med tynd mave kan være syg

En af grundene til at det er særligt vigtigt, at gøre noget ved problemet med det samme, er at I skal sikre jer, at jeres hund ikke lider af kronisk diarre. Derfor skal I med det samme konsultere en person, der kan hjælpe med at afgøre, hvad problemet er. Er der blot tale om almindelig tynd mave, kan I ofte selv klare problemet ved at lade jeres hund faste i et døgns tid.

Sørg derfor for at hjælpe din hund med tynd mave

Læs mere om hundesundhed her:

Læs her, hvis du har opdaget allergi hos din hund

Lær hvad diarre hos en hund kan skyldes og hvad du gør


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>