Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Capstar Vet får nemt og hurtigt lopperne væk fra din kat

Capstar er et fantastisk loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Capstar er et fantastisk loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Du ser noget i din kats pels. Det er små lopper, som ligger trygt og rart i kattens pels. Men hvordan får du dem væk? Svaret er Capstar Vet. Det er tabletter, som oralt bekæmper voksne lopper på dyr. De små tabletter har en hurtig effekt, som allerede kan ses 15-30 minutter efter, at de har indtaget den. Efter 24 timer vil lopperne være fuldstændig væk. Capstar Vet er den hurtigste og nemmeste løsning på at få lopperne væk.

Lopperne er ikke kun ubehagelige for din kat men også for dig. For lopper suger blod fra både varmblodede dyr og mennesker, så hvis du ikke skal smittes af de voksne lopper, er det en god idé at behandle dit dyr så hurtigt som muligt.

Der findes forskellige produkter til bekæmpelsen af lopper. Det afhænger nemlig af, hvor meget dit dyr vejer. Det fremgår øverst på pakken, hvor mange kilo de forskellige tabletter er beregnet til.

Hvordan sikrer jeg mit dyr mod lopper?

Lopper er på verdensplan den parasit, som katte og hunde oftest får. Lopper kan være årsag til, at din hund eller kat får bændelorm, så det er en god idé at få udryddet lopperne hurtigst muligt.

Du tænker sikkert, at du gerne vil undgå, at dit dyr får lopper igen. Det kan du gøre ved at anvende Capstar Vet til din hund eller kat en gang om ugen i 5-6 uger. Det udrydder de lopper, der måtte være tilbage, men det har ikke en langtidsvirkende effekt, så hvis du vil være helt sikker på, at du har fået udryddet alle lopperne, så er det en god idé også at bruge Program Vet, som forhindrer larver og æg i at udvikle sig til lopper.

Capstar Vet må ikke bruges til dyr under 1 kg, eller som er under fire uger gamle.

Hos billigdyrehandel.dk kan du få meget mere information og hjælp til brugen af Capstar Vet

Se mere her:

Oplev kvalitet og variation med en Flexi hundesnor


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>