Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Brug Easy Barf som supplement til råfodring

Vælg et godt foderprodukt til din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Det gode Barf foder til hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hunde, der fodres efter barf-princippet, får kun biologisk korrekt foder. Det vil sige, at hundens kost udelukkende består af råt kød, så kosten ligner den, vilde hunde oprindeligt spiste. Faktisk er denne form for ernæring så tæt på den, vilde ulve får, at den af mange også kaldes for ulvekost. Uanset, hvad man kalder denne form for fodring, er det dog en god måde at fodre på, og den er derfor også blevet mere populær i de senere år. Easy Barf kan indgå som en del af denne kost, og du kan læse om fordelene her.

Easy Barf giver mere plads i fryseren

Køber man sit barf-foder frossent, kan det hurtigt blive problematisk at have plads nok til andet i fryseren. Da denne kost består af råt kød med ben og det hele, optager det meget plads. Easy Barf er derimod tørret kød, der kan holde sig uden at være på køl. Samtidig giver Easy Barf hunden alt det, den har brug for, så man går altså ikke på kompromis med fodringen ved at bruge Easy Barf. Til gengæld gør man det lidt nemmere for sig selv at opbevare foderet til sin hund, og det kan være en stor fordel i hverdagen.

Easy Barf er baseret på forskning

Easy Barf har basis i forskning omkring ulves kostvaner. Forskere opdagede, at ulve i Arktis ofte nedlægger byttedyret og graver det ned, hvorefter de spiser det lang tid senere. I denne proces tørres kødet, og det kan altså ligge i helt op til et år, inden det spises. Easy Barf er dermed et resultat af naturens egen måde at gøre indtagelsen af føde lidt lettere, og det kan ikke blive mere naturligt. Går man op i barf, er der altså ingen grund til at styre uden om Easy Barf, der bestemt er lige så godt som friskt kød, når det kommer til fodring.

Find Easy Barf her

Se flere tilbud på hundefoder her:

Barf foder til hunde er hundens eget førstevalg

Giv din hund foder fra de bedste hundefoder mærker


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>