Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Bekæmp lopper med Frontline vet spray

Dit kæledyr skal ikke gå rundt med lopper og flåter (foto: billigdyrehandel.dk)

Dit kæledyr skal ikke gå rundt med lopper og flåter (foto: billigdyrehandel.dk)

Når din hund eller kat færdes udenfor, risikerer de at få loppe. Det klør og er generende, og derudover kan det være svært at slippe af med lopperne igen. Det skyldes, at man skal have dræbt lopperne på alle dens fire livsstadier. Først er loppen æg, så puppe, dernæst larve og til sidst voksen loppe, og din hund eller kat bliver først loppefri, når lopperne er dræbt på alle fire stadier.

 

Frontline vet spray

Der findes mange forskellige produkter til bekæmpelse af lopper på markedet. Man kan eksempelvis få loppeshampoo, loppehalsbånd, loppespray og meget andet. Et af disse produkter er Frontline vet spray. Det et trygt at bruge, fordi det virker gennem fedtet i kæledyrets hud og altså ikke går i blodet.

 

Flåter og lopper

Der er mange fordele ved at bruge Frontline vet spray. Sprayen både forebygger og behandler lopper, og derudover virker det også på flåter. Lopper i pelsen på hunde og katte bliver dræbt inden for 24 timer, og det beskytter mod nye loppeangreb i 1-2 måneder hos hunde og op til 4 uger hos katte. Hvis du behandler din hund eller kat med Frontline vet spray hver fjerde uge, er dit kæledyr godt beskyttet mod nye angreb af flåter og lopper.

 

Rengør hjemmet

Når din hund eller kat er i behandling for lopper, er det vigtigt at gøre hjemmet grundigt rent, så man undgår nye loppeangreb. Derfor bør man støvsuge grundigt hver dag, og man bør vaske alle de tekstiler, som hunden eller katten har været i nærheden af. På den måde sørger man for, at kæledyret ikke bliver smittet af sine omgivelser igen.

 

Klik her for at købe Frontline vet spray.

 

Få flere ideer:

Dette skal du skrive på dit hundetegn

En hund med tynd mave skal hjælpes omgående


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>