Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Barf foder til hunde er hundens eget førstevalg

Vælg et godt foderprodukt til din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Vælg et godt foderprodukt til din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

De fleste har nok hørt om barf foder, som man kan fodre sine hunde med, men mange er slet ikke klar over hvad det er. Der findes nemlig så mange typer hundefoder, at man efterhånden tror det meste minder om hinanden. Men sådan forholdet det sig ikke med barf foder. Barf foder er nemlig fokuseret på hundes naturlige behov for mad, fordi det er tilpasset det foder som et vildt dyr spiser.

Dine hunde vil elske at gå over til barf foder

Når man står over for at skulle vælge foder til sin hund, skal man selvfølgelig huske på, at hunden skal have det den har brug for. Men det er i lige så høj grad vigtigt, at man vælger noget foder som hunden rent faktisk gider at spise. Hvis man vælger barf foder til sin hund, får man en type foder som hunden vil elske at spise. Fordi det er tilpasset vilde hundes behov, vil foderet indeholde lige præcis de ting, som en hund inderst inde vil have.

Suppler barf foder med ekstra vitaminer til din hund

Barf foder indeholder det meste af det, som en hund har brug for. Men fodrer man den kun med barf foder, vil hunden kunne komme til at mangle nogle bestemte typer vitaminer og mineraler. Dette er der dog heldigvis gode muligheder for at kunne give sin hund på en anden måde. Der findes nemlig en række produkter, som kan være med til at supplere barf foderet, så man kan sikre sig at hunden er så sund og rask, som den bør være. Eksempelvis kan man anvende barf complex, som lige præcis giver de ekstra ting, som hunden kan risikere at mangle. Og så kan man roligt fortsætte med at fodre sin hund med det foder, som den vil elske at få.

Køb eksempelvis barf foder til hunde her

Se mere foder her:

Giv din hund foder fra de bedste hundefoder mærker

Allergifoder til hunde kan være svaret på den dumme kløe


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>