Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Anti gø halsbånd – en bedre oplevelse

Et fint halsbånd (foto: petworld.dk)

Køb et anti gø halsbånd (foto: petworld.dk)

For mange hundeejere er der intet som glæden ved at vide, at der venter en ven derhjemme. En ven, der ikke stiller krav til jeres venskab, og hvis kærlighed er fuldstændig betingelsesløs. Det er en følelse, der ikke helt kan sammenlignes. Det er derfor heller ikke så mærkeligt at man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Den giver os stor affektion og glæde i hverdagen, og kan lyse selv den mest regnfulde gråvejrsdag op. Denne glæde kan dog hurtigt blive overskygget, hvis man har en hund som gør hyppigt uden nogen tilsyneladende årsag. Dette er både til ubehag for dig og dine omgivelser. Der findes mange metoder til, hvordan man kan bekæmpe dette, men det er ikke alle metoder der duer til alle hunde. Naboen og vennerne har måske prøvet noget der virkede for deres hund, men det er ikke ensbetydende med, at det har samme virkning for dig. Sådan er dyr meget forskellige, og man er derfor nødt til at investere tid i at finde det der passer til lige præcis din hund.

Et anti gø halsbånd lærer hunden at slappe af

Det er dog ingen hemmelighed at et anti gø halsbånd er særdeles effektiv. Halsbåndet er uskadeligt med dokumenteret effekt på hunde der gør uden grund. Der er altså ikke tale om elektrochok eller andre skadelige midler i halsbåndet, og hunden lider derfor ikke nød. På den måde kan hunden altså tage ved lære på en human måde, uden det kræver enormt meget. Et anti gø halsbånd virker sådan, at det kan indstilles til enten at udsende en lyd eller vibration, så signalerer til hunden, at den ikke skal gø. Det er forskelligt fra hund til hund, hvor lang tid det tager dem at lære, men halsbåndet er et effektivt og pædagogisk værktøj, som i de fleste tilfælde kan ændre hundens adfærd.

Læs mere om anti gø halsbånd her!

Se mere tilbehør til hund her:

Dyrebutikken – en verden i dyre højde

Tæger på hunde: Hjælp dem af med pestilensen

 

 

 


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>