Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Allergifoder til hunde kan være svaret på den dumme kløe

Allergi foder til hund (foto: petworld-vet.dk)

Allergi foder er svaret på jeres bønner (foto: petworld-vet.dk)

Nogle har allergi, andre er så heldig at slippe for det. På samme måde er det sådan set også hos menneskets bedste ven; nemlig hunden. Nogle hunde er heldige, i og med at de ingen allergiske reaktioner har, mens andre hunde desværre ikke er så heldigt stillede, da de, lige som mennesker, også kan have allergi. Hos vores firbenede venner er et typisk symptom, at hundens hud begynder at klø, men der kan også eksempelvis opstå blæredannelser og øregangsbetændelse, dette er dog ikke så hyppigt som rødme og kløe, samt at hunden slikker sig meget om poterne.

Giv allergifoder til din hund, hvis den udviser allergiske reaktioner

Ofte opstår de allergiske reaktioner hos hunde, ved at der er noget i foderet, som den kære pelsede ven ikke kan tåle. Når der er tale om foderallergi hos hunde, så dækker dette over to ting: 1) intolerance, der vises ved dårlig mave som eksempelvis diarre og opkast; og 2) allergi, der sker som en reaktion i huden, da immunforsvaret påvirkes. Det er altid en god ide at lade din hund komme til dyrlæge, når der opstår tegn på allergi. Dyrlægen kan nemlig ved hjælp af nogle forskellige test kan stille en ordentlig diagnose, da han eller hun netop har remedierne og ved, hvad der skal gøres. Når det er sagt, så kan man tit komme allergien til livs, hvis du giver din hund allergifoder. Denne type foder er nemlig lavet til dét formål, at mindske de allergiske reaktioner, der opstår hos de firbenede venner, ved at de allergibærende celler, der måtte være, ikke kan binde sig fast til proteinet i allergifoderet. Et kosttilskud, der består af fede syrer som eksempelvis fiskeolier og Omega 3 fedtsyrer, kan også ofte gøre en forskel og reducere den ubehagelige kløe hos hunden.

Se et udvalg af allergifoder til hunde her

Se mere foder her:

Kan min kat få allergi? Og hvordan hjælper jeg den?

Giv din hundehvalpe den bedste start på livet med det rigtige hvalpefoder


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>