Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Undgå allergi med royal canin hypoallergenic

Pas på, hvilken foder du giver din kat, hvis den har allergi (foto: petworld-vet)

Pas på, hvilken foder du giver din kat, hvis den har allergi (foto: petworld-vet)

Allergi hos mennesker er noget, der bliver taget meget alvorligt. Næsten alle produkter skal være allergivenlige og får man allergi, bliver der taget stort hensyn til de gener, som man måtte have. Hos kæledyr forholder det sig dog lidt anderledes end hos mennesker. Ofte bliver kæledyrs allergi nemlig overset og det har stor betydning for kæledyrenes livskvalitet. Ikke bare vil de have allergiske reaktioner, som er enormt generende for dem, men det kan også have stor sundhedsmæssig betydning for dyrene. Har et dyr eksempelvis foderallergi, hvilket betyder at det ikke kan tåle det almindelige foder, vil et dyr kunne miste lysten til at spise.

Royal Canin Hypoallergenic hjælper dyret

Når et dyr får allergiske reaktioner hver eneste gang det spiser, vil det nemlig begynde at forbinde foderet med de allergiske gener. Derfor kan dyret i værste tilfælde miste lysten til at spise, hvorfor det ikke får de ting, som dets krop har brug for. Heldigvis kan man give sit dyr madglæden tilbage på en meget simpel måde. Opdager man, at ens kæledyr har allergi over for nogle bestemte ting, der findes i almindeligt dyrefoder, skal man nemlig blot udskifte det normale foder med royal canin hypoallergenic.

Derfor hjælper Royal Canin Hypoallergenic

Grunden til at det giver god mening, at udskifte ens kæledyrs foder med Royal Canin Hypoallergenic er, at det ikke indeholder de ting, som ens kæledyr reagerer på og som betyder, at ens kæledyr ikke har den normale livskvalitet. Men dette er ikke den eneste grund til, at Royal Canin Hypoallergenic fungerer så godt. Produktet indeholder nemlig også øget smag, hvilket betyder at kæledyret vil elske at spise det. Og lige præcis dette er vigtigt. Efter at have spist det foder, der giver dyret gener, har det nemlig brug for meget velsmagende foder, for at det får lysten til at spise tilbage.

Køb royal canin hypoallergenic herinde

 

Få mere inspiration:

Læs her, hvis du mangler nye produkter fra Furminator

Læs om det lovpligtige hundehalsbånd med navn


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>