Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Oplev kvalitet og variation med en Flexi hundesnor

Hundesnor

Hundesnor findes i mange udgaver og farver

Alle hundeejere skal have et bredt sortiment af produkter til sin hund, for at have de mest grundlæggende behov hos hunden dækket. Et af disse produkter er selvfølgelig en hundesnor, således at man kan lufte hunden uden at give afkald på kontrollen. Med Flexi hundesnore finder du alt til din hund, uanset om din hund er en chihuahua eller en granddanois.

Flexi hundesnor af høj kvalitet

Hvis du foretrækker en høj kvalitet og standard frem for de mere økonomiske produkter, så er der en bestemt type hundesnor for dig. Flexi Collection tilbyder en hundesnor med et håndtag af ergonomisk design. Knapper og håndgreb er specielt designet til at give det mest komfortable greb muligt. Hundesnoren – som helhed – har et flot og smart design i flotte diskrete farver. Selve hundesnoren fås til mindre og større hunde og giver fuld kontrol over dit kæledyr. Flexi Giant er en kraftig hundesnor lavet specielt til de største hunderacer med en vægt på op til 50 kilo.

Flexi hundesnore på budget

Hvis du søger en hundesnor, der er økonomisk i forhold til et begrænset budget, eller har du ikke samme behov for kvalitet som nogen hundeejere, så er serien Vario eller New Classics noget for dig. New Classics er den kendte ensfarvede hundeline, selve linen er produceret af snoet nylonsnor og er derfor meget stærkt. Nogle modeller fås også med et lille fladt led for enden, som øger kontrollen over kæledyret ved håndtering og yderligere findes der en model, som udelukkende er af fladt nylonsnor. Sidstnævnte type er specielt udviklet til de lidt større og stærkere hunde. Vario modellen følger de samme principper men er tofarvet. Neon Reflect er en anden variant, hvor alle farver er skiftet ud med neonfarver, hvilket gør hundesnoren mere synlig i mørke. Alle hundesnore har et særdeles effektivt og slidstærkt bremsesystem.

Find din Flexi hundesnor i dag


1 Opinion


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>