Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Kom lopperne til livs med lopper kat middel

Capstar er et fantastisk loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

En loppefri kat er klart at foretrække (foto: billigdyrehandel.dk)

Katte er et meget populært dyr at have i danmark. Dette skyldes både, at man kan komme tæt på dyret, samtidig med at man ikke har helt så mange forpligtelser, som man har med en hund. En kat kan nemlig lettere passe sig selv, end det er tilfældet med en hund. Og i stedet for at skulle lufte sin hund, hvilket blandt andet betyder at man alle årets 365 dage skal stå tidligt op, kan man bare lukke katten udenfor. Der er desværre også nogle ulemper ved den måde man har en kat på. En af dem er, at det kan være svært at undgå lopper.

Katte får lettere lopper end hunde

En hundeejer kan selv holde styr på, hvilke hunde ens egen hund er i kontakt med. Dette er umuligt for en katteejer, der lukker sin kat ud, så den kan løbe rundt for sig selv. Her er man nemlig ikke klar over, hvor katten befinder sig og hvilke andre katte, ens egen kat er i kontakt med. Disse katte bliver måske slet ikke behandlet mod lopper, hvorfor ens egen kat kan blive ved med at blive smittet med lopper.

Opnå konstant beskyttelse for katten mod lopper

Fordi man ikke selv kan finde ud af, hvor lopperne kommer fra, og lopperne derfor hurtigt kan vende tilbage igen, kan det være fornuftigt at sørge for, at ens kat konstant er beskyttet mod lopper. Og dette kan man faktisk forholdsvis enkelt gøre. Det er nemlig muligt at købe produkter mod lopper til katte, således at man kan behandle katten med et par få dråber af produktet, hvorefter katten er beskyttet mod lopper i op til fire uger. Gentager man derfor behandlingen hver fjerde uge, vil man helt kunne undgå at få lopper med hjem.

Find det bedste lopper kat middel her

Se flere tilbud på loppemidler her:

Advantage vet fjerner flåter og lopper effektivt

Kom lopperne til livs med et loppehalsbånd til katte


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>