Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Gode idéer til kattelegetøj

Hundelegetøj er uundværligt (foto: petworld.dk)

Det er vigtigt for dit kæledyr med godt legetøj (foto: petworld.dk)

Katte er aktive væsner, som skal stimuleres og leges med. Deres jagtinstinkt er rigtig stærkt, og de jager ufatteligt tit, da resultatet ikke er så overvældende. En kan til gengæld sidde og vente tålmodigt i lang tid helt stille, indtil en mus dukker op og bliver fanget. Har ens kat ikke mulighed for at jage, er det ekstra vigtigt at give den godt kattelegetøj, som kan erstatte lidt af den naturlige jagt. Du kan i denne artikel læse om, hvordan du kan lave kattelegetøj for ganske få penge.

Lav kattelegetøj af de ting, du har liggende

Mange af os har alle mulige mærkelige ting liggende, og mange af dem kan man sagtens bruges til kattelegetøj. Det klassiske eksempel er selvfølgelig et garnnøgle, der kan være kilde til evig underholdning for katte og ikke mindst deres ejere. Kattelegetøj kan dog findes i mange afskygninger, og det kan således være lige præcis det, du lige har til rådighed. En rest tæppe kan blive et fremragende kradsetræ, så dine møbler og tapeter måske kan aflastes en anelse, og det er i virkeligheden kun din fantasi, der afgør, hvad det nye kattelegetøj skal være lavet af.

Brug kattelegetøj til at holde din kat glad

En kat kan blive aggressiv over for mennesker og andre katte, hvis den ikke stimuleres tilstrækkeligt af dens omgivelser. For eksempel vil en kat, der ikke har fået aktiveret sit jagtinstinkt ofte nok, af og til kunne finde på at angribe mennesker og andre dyr. Der er altså ikke tale om, at din kat er ond, men den mangler derimod blot kattelegetøj. Har du en stor have, hvor katten må løbe frit omkring, skal den nok selv stimulere sig ved hjælp af uskyldige mus og fugle, og du vil af og til skulle fjerne rester af smådyr fra din ejendom. Bor du i en lejlighed, er noget godt kattelegetøj helt sikkert en god idé, da du ellers selv må agere byttedyr.

Find kattelegetøj på denne side

Du kan se flere gode tilbud her:

Find produkter til dit kæledyr hos en dyrehandel

Hundelegetøj kan være med til at aktivere din hund


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>