Prinses

Kæledyrenes paradis


Prinses

Giv kontoret helt nyt liv med fine akvarier

Pryd hjemmet med et fint akvarie (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Pryd hjemmet med et fint akvarie (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Ofte rummer kontorer ikke specielt meget sjæl, ligesom et hjem eksempelvis gør. Selvom det er noget, der er tydeligt for enhver der kommer på kontoret, er det ikke så tit at cheferne gør noget ved det. De har måske den opfattelse, at et kontor ikke skal være et hyggeligt sted, men blot et sted hvor man kan holde fokus og udføre sit arbejde. Men rent faktisk kan manglende fokus hos medarbejderne skyldes, at de ikke føler sig tilpas på arbejdspladsen. En alt for klinisk og kedelig stemning på kontoret kan således gøre, at medarbejderne hurtigt bliver for stresset eller mister motivationen til at arbejde. Med få midler kan en chef dog hindre dette.

Et bedre arbejdsmiljø med flotte akvarier

Ved eksempelvis at anskaffe et par fine akvarier, som kan stå på kontoret, kan man skabe en rar stemning. Dette vil gøre, at medarbejderne føler sig meget mere tilpas på kontoret og derfor kan koncentrere sig fuldt ud om, at udføre deres daglige arbejde. Og det er ikke kun medarbejderne, der vil sætte pris på et mere behageligt kontor. Også de kunder, som man ind i mellem har til samtale på kontoret, vil synes det er rarere at komme forbi, når kontoret ikke fremstår så formelt og klinisk. Alt i alt kan det altså skabe en positivt stemning omkring hele virksomheden.

Få hjælp til at passe akvariet

Selvom et akvarie ikke kræver ret meget, er der dog stadig nogle ting der skal gøres. Dette er måske ikke lige noget, som nogen af de ansatte har tid til at gøre, men heldigvis kan man få hjælp til at passe akvariet. Det kan også godt betale sig, at man køber nogle fisk, der er lette at passe. Ved at gøre dette, er det eneste man skal tænke på, at huske at fodre sine fisk.

Køb akvarier til kontoret ved at klikke her

Se flere gode tilbud her:

Sådan passer børnene ordentligt på deres akvariefisk

Gør det nemt at have fisk og køb en sandfilterpumpe


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>